27 Μαΐου 2016

Secret spring circles


 Πάσχα ήρθε, Πάσχα πέρασε και Χριστός Ανέστη δεν κάναμε. Μαγειρίτσα φάγαμε, κατσικάκια φάγαμε, εκδρομές πήγαμε και πάλι μια φωτογραφία δεν ανεβάσαμε. Το κατάστημα είναι κλειστό και θα παραμείνει κλειστό λόγω εξεταστικής. Ένεκα όμως η ανάγκη που έπρεπε να δώσω το ραπόρτο για μία ανταλλαγή δώρων που έτρεξε το Μάη και να 'μαι εκτάκτως εδώ.

Το λοιπόν το νταλαβέρι στήθηκε από από την Αλεξάνδρα και επειδή είναι και φιλαράκι φίνο εδεσμεύτηκα να φτιάσω κι εγώ το κάτι τις μου.

Κι αφού έφτιαξα, έλαβα κι όλας ένα σένιο βραχιολάκι από το συνονόματο Χριστινάκι και μιας και ήταν και πολύ καλοκαιρινό είπα να το μοστράρω σε σκηνικό αμμουδιάς και ιδού.  Χριστινάκι όμορφο μερσύ μποκού  καλό μου. Είναι και στα χρώματά μου! 

Παράλληλα όμως με όλα αυτά τα ωραία να το σοβαρέψουμε και λίγο παίζει και ένα  ΠΑΖΑΡΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ blogaki , άντε και για να ευλογήσω τα γένια μου το σχεδιάκι της αφίσας είναι από τα χεράκια μου. Να ζήσουν οι χρυσοχέρες που έστειλαν καλούδια κι όσοι μένετε Αθήνα να το τιμήσετε και κοιτάξτε οι bloggers  εκεί κάτω να ανταμώσετε και να πιείτε καφεδάκι.


Αν δεν έχετε σύντομα νέα μου θα είναι για καλό, θα συνεχίσω για πολύ ακόμα να είμαι γαϊδούρα και να μη σας επισκέπτομαι αλλά και αυτό θα είναι για καλό.

Να βολτέρνετε και να πίνετε καφέδες, εμένα μου έκοψαν τη ζάχαρη και κόπηκε και η μισή χαρά μου μαζί.. :( 


Για να σχολιάσετε

Για να σχολιάσετε

my store on etsy

thank you

thank you

instagram

Instagram

Μουσαφίριδες

Blogger Widgets